![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 508 Joined: 9-December 07 From: Podgorica Member No.: 3 ![]() |
Sto mislite o penjanju u Kotor za vikend. Ako se ucini vrijeme mozda bi mogli otici do onih smjerova u Orahovo i tamo nesto probat. Laganica je i dosta je dugacko. Kod mene moze jos cetvoro u auto. Cijena prevoza 4-5 Eura
Prijave su u toku Losmi -------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() C9H13NO3 ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 121 Joined: 9-January 08 From: SOA NEBESKA Member No.: 12 ![]() |
JA sam za.. evo meteo.cg.yu kaze da ce za week. biti vedro, samo se nadam da ce nas vrijeme posluziti...
-------------------- [adrenaline keeps me in the game...]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 508 Joined: 9-December 07 From: Podgorica Member No.: 3 ![]() |
Odlicno. Jos neko?
-------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 144 Joined: 18-December 07 Member No.: 6 ![]() |
Evo prodje i ta praznicna dokolica.Doduse kod mene malo zakasnjela.No evo me sad odje,da se i ja malo raspisem.
To za vikend fino zvuci,ali ne znam sta se nama desilo sa tecajem.Sjutra treba da se vidimo sa Ivanom pa mozda ga nagovorimo da svi podjemo svejedno smo cekali lijepo vrijeme a nama je preostalo penjanje.Ako su ti smjerovi laki mozda Ivan i pristane da nas vodi. -------------------- Ako ne znas sto ces,
onda lezi i odmori. |
|
|
![]()
|
|
Ivan ti sigurn nece ici. Snijeg ce panut, ako on krene. Sve sto penje ovih mjeseci su one stepenice do stana. Ako bude ova ekipa penjacemo opremljene smjerove izvise Dobrote. Ides li ti sa nama Kaleza?
Ledeni ima li te dje, da ti cuvam mjesto? -------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
Mislim da bi najbolje bilo da se ide u nedjelju. U subotu da se to malo isusi i u nedjelju penjucka. OK?
-------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 535 Joined: 31-December 07 From: Burnaby, British Columbia Member No.: 8 ![]() |
Nemoj da ostane kamera kod kuce!
Da vidimo jednu reportazu o podrucju i usponima ovdje na forumu i da Vam zavidimo. ![]() Zoka -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() C9H13NO3 ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 121 Joined: 9-January 08 From: SOA NEBESKA Member No.: 12 ![]() |
Nedjelja odgovara, samo da ova smorna kisa prestane.
p.s. vjerovatno ce i ledeni ici.. -------------------- [adrenaline keeps me in the game...]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 34 Joined: 10-January 08 From: Podgorica, MNE Member No.: 13 ![]() |
evo da se i ja javim. nedjelja odgovara skroz, samo da nas sunce ogrije i da se dokopamo toga prvaca iznad Kotora... nisam penjao tamo 7-8 godina...
ja sam makinizovan isto tako da mi za prevoz nije frka. u brao, ako bude lijepo vrijeme mozda i motorom odem ![]() ako jedno auto bude dovoljno onda cu motorom, ako nas ima vise ja cu uzet auto pa moze neko i kod mene -------------------- One World - Two Wheels
|
|
|
![]()
|
|
Nisu to ti smjerovi. Ovo je iznad Dobrote. Lagani su. Super sportski smjerovi za posle novogodisnjih praznika kad svi imaju koje kilo viska.
Zoko ja nikad ne zaboravljam kameru, ponekad baterije zaboravim ali kameru nikad ![]() -------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 144 Joined: 18-December 07 Member No.: 6 ![]() |
Rezervisite i za mene jedno mjesto.Oce li se moci uzet sta od one opreme sa tecaja?
-------------------- Ako ne znas sto ces,
onda lezi i odmori. |
|
|
![]()
|
|
Rezervisite i za mene jedno mjesto.Oce li se moci uzet sta od one opreme sa tecaja? Naravno. Pokupicu ja opremu od Ivana. Pozdrav, M. -------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
Hoce li se razvedravati ovo vise ?
![]() -------------------- [adrenaline keeps me in the game...]
|
|
|
![]()
|
|
Hoce li se razvedravati ovo vise ? ![]() Mozemo i na Smokovac otic da penjemo u nedelju, da ne rizikujemo sa suvocom/mokrocom stijene u KO. Ima i tu lijepih "poslepraznicnih" smjerova za pocetnike. Pa da ostavimo za kasnije kad vrijeme bude malo bolje. -------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
Vazi.Onda se vidimo tamo.Ja taman htjeo da rezervisem mjesto za Andriju.
-------------------- Ako ne znas sto ces,
onda lezi i odmori. |
|
|
![]()
|
|
Vazi.Onda se vidimo tamo.Ja taman htjeo da rezervisem mjesto za Andriju. Sjutra kad se vratim sa terena cu znat idemo li u KO ili ne. Ako krenemo ima mjesta i za Andriju A ako budemo na smokovac ja cu vas pokupit da ne idete tamo komercijalnim prevozima Prijavljeni za sad: Ja Ice Adrenaline Kaleza Andrija -------------------- Nije sve tako crno dok imas s' kim otic na pivo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 34 Joined: 10-January 08 From: Podgorica, MNE Member No.: 13 ![]() |
svi s nestrpljenjem ocekujemo izvjestaj s terena
![]() -------------------- One World - Two Wheels
|
|
|
![]()
|
|
Drugari, ima li kakva info ?
|
|
|
![]()
|
|
info je sledeci:
ja kupim ujutro Losmi-a a onda se nadjemo sa Niksicanima na semafore kod "R Dakica". Adrenalin, tamo budi ka sto se dogovorismo preko tel jer ne mozemo svi stat u moga nesrecnoga Clia, pa bolje sa 2 kola. Ide nas 5 + cijela oprema... 2 kola su neminovna, tako da cemo se tamo raspodijelit po vozila, najmanji prob ![]() znaci, u 8 sati kod raskrsnice se nadjemo svi tamo dje se stopira za NK. Losmi, ako sam nesto izostavio dopunjavaj. vidimo se ujutro! -------------------- One World - Two Wheels
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Zdogovoreno.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th April 2021 - 06:10 AM |